Berger Utbildning & Handledning; porträtt av Magdalena

Berger Presentation

Hej! Här kommer en mycket kort presentation av Berger Utbildning & Handledning. Söker du en konsult, kortsiktigt eller långsiktigt till din verksamhet? Med kompetens inom specialpedagogik och elevhälsa? Eller en handledare till förskolan eller skolan? Eller kanske rentav med komptens inom grupphandledning.

Som före detta Head hunter, HR-konsult och servicehandläggare tar jag även olika typer av resarchuppdrag och konsultuppdrag via telefon eller online. En längre presentation av mig och mitt arbete finner du på min webbplats magdalenaberger.se samt i min Linkedin profil . Välkommen att kontakta mig på info@magdalenaberger.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: